Info

WELKOM op mijn website!

Jvhpicture zijn de initialen van mijn naam Jolanda van Haeften en ik ben hobbyfotograaf. Met de Nikon D7200  en de Nikon Z6 ben ik vaak te vinden in  de natuur van de Krimpenerwaard. Sinds december 2018 ben ik meer gaan fotograferen en begin 2019 lid geworden van de AFO, een inspirerende fotoclub in Ouderkerk aan den IJssel waar ik al heel veel heb geleerd. Passie voor landschap, bloemen, ook macrofotografie, en voor alles wat leeft in deze prachtige omgeving! Natuurgebieden Het Loetbos, De Zaag, Berkenwoudse Driehoek, Polder de Nesse, Doove Gat of De Kwakel zijn allemaal prachtig om te wandelen en je te verwonderen. Mijn  eerste solo expositie Krimpenerwaard in Beeld is in de bibliotheek van Lekkerkerk was 15 april 2022 te bewonderen en op 9 april werd de lezing over mijn belevenissen een goed bezocht. In November vind u mijn werk in de Bibliotheek van Bergambacht. Binnenkort heeft de AFO gelegenheid om in De Tuyter te Krimpen aan den IJssel de expositie te verzorgen.

Diverse van mijn foto's zijn op kaarten ( ansicht, dubbele kaarten en ook op kadokaartjes) afgedrukt en verkrijgbaar bij:

Het Schapenschuurtje te Berkenwoude,  Kaasboerderij Boer Bas te  Krimpen aan den IJssel https://www.facebook.com/Kaasboerderijboerbas/ en Kaasboerderij Schep te Bergambacht https://www.facebook.com/kaasboerderijschep NIEUW: Ollotiek te Schoonhoven Ollotiek Mode & Design Outlet

Tevens ben ik sinds kort Freelance Fotograaf bij Stichting Plaswijck Park te Rotterdam. Plaswijckpark | | binnen- en buitenspeeltuin in Rotterdam een superleuk park vol educatie en speelplezier!

Heeft u interesse in kaarten, een expositie, een outside fotoshoot of een vergroting van een foto? U kunt mailen naar jvhpicture@gmail.com voor meer informatie. 

Op FB en Instagram plaats ik ook regelmatig foto's op jvhpicture

Op al mijn werk zijn de Algemene voorwaarden van DuPho. van toepassing, DuPho Algemene voorwaarden augustus 2016