Info

WELKOM op mijn website!

Jvhpicture zijn de initialen van mijn naam Jolanda van Haeften en ik ben hobbyfotograaf. Met de Nikon D7200  en de Nikon Z6 ben ik vaak te vinden in  de natuur van de Krimpenerwaard. Sinds december 2018 ben ik meer gaan fotograferen en begin 2019 lid geworden van de AFO, een inspirerende fotoclub in Ouderkerk aan den IJssel waar ik al heel veel heb geleerd. Passie voor landschap, bloemen, ook macrofotografie, en voor alles wat leeft in deze prachtige omgeving! Natuurgebieden Het Loetbos, De Zaag, Berkenwoudse Driehoek, Polder de Nesse of De Kwakel zijn allemaal prachtig om te wandelen en je te verwonderen.

 

Diverse van mijn foto's zijn op kaarten ( ansicht, dubbele kaarten en ook op kadokaartjes) afgedrukt en verkrijgbaar bij:

Het Schapenschuurtje te Berkenwoude, De Verlokking Bloemen en Planten  te Stolwijk http://www.deverlokkingbloemenplanten.nl/ , Kaasboerderij Boer Bas te  Krimpen aan den IJssel https://www.facebook.com/Kaasboerderijboerbas/ , Regio bloemist Decotrend te Schoonhoven https://www.facebook.com/decotrend  en Kaasboerderij Schep te Bergambacht https://www.facebook.com/kaasboerderijschep 

 

Heeft u interesse in kaarten of een vergroting van een foto? U kunt mailen naar jvhpicture@gmail.com voor meer informatie.